IMG_2852-01_edited.jpg

Workshops

Voor nieuwkomers, bedrijven en gemeenten

Bij NewBees werken we praktisch en zijn we altijd dichtbij. Deze aanpak op maat heeft ons de afgelopen jaren veel geleerd. Daarnaast plukken we elke dag zelf de vruchten van een divers team: een team waarvan de helft een achtergrond heeft als nieuwkomer. Al deze kennis en ervaring delen we maar al te graag. Daarvoor hebben we verschillende workshops ontwikkeld, los van de workshops die we aan de participanten van ons traineeship aanbieden Deze zijn dus toegankelijk voor iedereen. Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates!

Planning aankomende workshops
Wees Welkom

Een interactieve online workshop over een inclusieve werkvloer waarin we stilstaan bij vragen als "Wat betekenen diversiteit en inclusie op de werkvloer nu eigenlijk?" en "Hoe maak je inclusie praktisch, ook binnen een anderhalve-meter-samenleving?" Dus of je nu een expert bent, of pas net tegen deze vragen aanloopt, wees welkom!

2 JULI   |   15:00-17:30   |   ONLINE

Hoe blijf je ontspannen en zonder stress?

Tips van Geluksprofessor Patrick van Hees voor in Corona tijd. Workshop 1 uit de reeks 'In evenwicht tijdens Corona'.

2 JULI   |   14:00-15:00   |   ONLINE

NewBees hangs out with... De Afghaanse Wajia van Achmea

Waija deelt met ons haar persoonlijke verhaal over hoe zij als kind gevlucht is uit Afghanistan, een nieuw bestaan heeft opgebouwd in Nederland en nu bij Achmea werkt. Vooral voor nieuwkomers!

7 JULI   |   12:00-13:00   |   ONLINE

 
Workshopaanbod

Buiten de geplande workshops om, bieden we ook workshops aan op aanvraag en op maat. Hieronder enkele voorbeelden uit ons aanbod. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Wees Welkom

In ons exclusieve, vermakelijke en laagdrempelige programma 'Wees Welkom', zullen we met bedrijven in team verband aan de slag gaan met diversiteit en inclusie. Deelnemers leren de voordelen van diversiteit te herkennen en maken kennis met nieuw talent.

NewBees hangouts

Elke maand geven we het podium aan interessante gastsprekers van diverse werkgevers en organisaties om een groep nieuwkomers mee te nemen in een sessie over een bepaald onderwerp.

 
NEWBEES_LOGO-WIT-RGB-4x.png
  • LinkedIn
  • Facebook
ANBI_zk_diap.png

Stichting NewBees

Amsterdam

KvK 65443101

RSIN 856114467

NL37 ABNA 0486 8452 22

inburgering

info@new-bees.org  

Privacy Policy

.

CORVID-19