IMG_2852-01_edited.jpg

Workshops

Voor nieuwkomers, bedrijven en gemeenten

Bij NewBees werken we praktisch en zijn we altijd dichtbij. Deze aanpak op maat heeft ons de afgelopen jaren veel geleerd. Daarnaast plukken we elke dag zelf de vruchten van een divers team: een team waarvan de helft een achtergrond heeft als nieuwkomer. Al deze kennis en ervaring delen we maar al te graag. Daarvoor hebben we verschillende workshops ontwikkeld, los van de workshops die we aan de participanten van ons traineeship aanbieden Deze zijn dus toegankelijk voor iedereen. Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates!

Planning aankomende workshops
Online Webinar: Matching that Matters

Veel statushouders willen snel aan de slag en veel werkgevers staan te springen om personeel. Toch gaat de concrete matching vaak mis. Hoe kunnen we tot betere matching komen? Meld je aan voor geslaagde voorbeelden en praktische tips. 

  • 28 september

  • 09:30-10:30

 
Workshopaanbod

Buiten de geplande workshops om, bieden we ook workshops aan op aanvraag en op maat. Hieronder enkele voorbeelden uit ons aanbod. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Wees Welkom

In ons exclusieve, vermakelijke en laagdrempelige programma 'Wees Welkom', zullen we met bedrijven in team verband aan de slag gaan met diversiteit en inclusie. Deelnemers leren de voordelen van diversiteit te herkennen en maken kennis met nieuw talent.

NewBees hangouts

Elke maand geven we het podium aan interessante gastsprekers van diverse werkgevers en organisaties om een groep nieuwkomers mee te nemen in een sessie over een bepaald onderwerp.

 
NEWBEES_LOGO-WIT-RGB-4x.png
  • LinkedIn
  • Facebook
ANBI_zk_diap.png

Stichting NewBees

Amsterdam

KvK 65443101

RSIN 856114467

NL37 ABNA 0486 8452 22

inburgering

info@new-bees.org  

Privacy Policy

Klachtenreglement

.

COVID-19