Het NewBees TEAM

Het zijn de mensen die NewBees tot een succes maken. Onze matchers zijn dé schakel tussen de nieuwkomers en lokale organisaties.

De matchers opereren altijd in gelijkwaardige duo's: een talentvolle nieuwkomer en een lokale topper. Zo combineren we het beste van twee werelden en koppelen we kennis en netwerken aan elkaar. En maken we matches die er écht toe doen. Die het welzijn van nieuwkomers verbeteren.

Wil je bij ons werken? Bekijk dan onze vacatures!

 

Osama Fanous

Matcher,Amsterdam

Osama ziet het werken bij NewBees als een geweldige kans om getalenteerde mensen te helpen. Zij die alleen de juiste stap nodig hebben om verder te gaan met wat ze graag doen.

 

osama@new-bees.org

Valerie van Lanschot 

Coördinator Amsterdam &

Business Development

Valerie is energiek, positief en houdt ervan mensen te verbinden. Ze is van mening dat een focus op talent zowel nieuwkomers als de Nederlandse samenleving in het algemeen ten goede kan komen.

 

valerie@new-bees.org

Semhar Hagos

Matcher Amsterdam

Semhar gelooft dat iedereen een kans verdient. Ze is gedreven en ziet het beste in mensen. Ze hoopt veel ervaring op te bouwen.

 

semhar@new-bees.org

Sacha Bouma

Matcher Amsterdam

Sacha is enthousiast en leergierig. Ze richt zich graag op toekomstige mogelijkheden voor een persoon, om hen te helpen hun volledige potentieel te bereiken.

 

sacha@new-bees.org

 

Shatha Tamim

Matcher Zaanstad

Shatha gelooft dat het voordelig is voor nieuwkomers om betrokken te zijn bij hun gemeenschap. Ze ziet NewBees als een organisatie die bruggen bouwt die mensen met elkaar verbindt.

 

shatha@new-bees.org

Gert Schouten

Matcher Zaanstad

Gert is een bekende 'Zaankanter' die heeft besloten dat hij zijn netwerk wil inzetten voor 'matches that matter' in zijn woonplaats Zaandam.

 

gert@new-bees.org

Lara Antaki

Matcher Zaanstad

Lara gelooft dat iedereen iets te bieden heeft, ongeacht leeftijd, studie of je verleden. Iedereen verdient een nieuwe start en wij kunnen daarmee helpen. 

 

lara@new-bees.org

Hulya Karakol

Matcher Zaanstad

Hulya gelooft dat we een waardevolle verbinding tussen nieuwkomers en de samenleving bieden. Door middel van Nederlands leren op de werkvloer met een focus op talent helpen we vertrouwen op te bouwen.

  

hulya@new-bees.org

Inge Kaaijk

Coördinator Zaanstad

Geboren en getogen in Zaanstad, gelooft Inge sterk in de voordelen van het verbinden van lokale bedrijven en nieuwkomers in de regio. Haar motto: dromen werken niet tenzij jij dat doet.

inge@new-bees.org

 

Margaret Groenewegen 

Matcher Amstelveen

De drive van Margaret is om mensen in een lastige loopbaanfase of arbeidsmarktpositie weer in hun kracht te zetten en te begeleiden naar een nieuwe baan of loopbaanrichting. Haar kracht is werken vanuit een oprechte nieuwsgierigheid en denken in oplossingen. Omgevingsbewust, creatief, proactief, communicatief en resultaatgericht.

  

margaret@new-bees.org

Nahom Desale

Matcher Amstelveen

Nahom is graag betrokken bij NewBees om nieuwkomers op weg te helpen om hun toekomst in Nederland op te bouwen.

 

nahom@new-bees.org

 

Sheelan Habash

Matcher Amersfoort

Sheelan vindt de focus op talent bij NewBees fantastisch. Bij NewBees heeft ze de mogelijkheid zichzelf verder te ontwikkelen en biedt ze anderen graag hetzelfde aan.

sheelan@new-bees.org

Linda Rook

Coördinator Amersfoort en Utrecht

Linda denkt graag in kansen. Mensen verbinden met de juiste plaats kan een groot verschil maken. Het is een win-win voor de nieuwkomer en de Nederlandse samenleving.

 

linda@new-bees.org

Ibrahim Ghaleb

Matcher Amersfoort

Ibrahim gelooft dat je zelf het meeste leert door anderen te helpen. Werken bij NewBees maakt hem gelukkig omdat hij anderen kan helpen hun carrière in Nederland op te bouwen.

ibrahim@new-bees.org

Ali Abbas

Matcher Utrecht

Ali gelooft dat iedereen iets te bieden heeft. Door nieuwkomers te helpen een baan te vinden, voelt hij zich gelukkig.

  

ali.abbas@new-bees.org

Claudette Paelinck

Matcher Amersfoort 

Claudette is helemaal in haar element bij NewBees: op zoek naar (werk)plekken waar de talenten van nieuwkomers tot ontplooiing kunnen komen. Ze vindt dat nieuwkomers de werknemers van de toekomst zijn en dat ze iets fris op de Nederlandse arbeidsmarkt brengen.

 

claudette@new-bees.org

 

Noura Shamo

Matcher Rotterdam

Noura houdt van creativiteit en heeft een optimistische kijk op het leven. Ze kijkt ernaar uit om bij te dragen aan het creëren van kansen voor nieuwkomers. 

noura@new-bees.org

Hale Damra

Matcher Rotterdam

Toen Hale 13 jaar geleden naar Nederland kwam, wist zij niet niet waar ze naartoe kon om zichzelf te ontwikkelen. Daarom is ze erg blij met haar werk, zodat zij nu anderen kan helpen bij het vinden van het juiste pad. 

 

hale@new-bees.org

Helen Zehaye

Coördinator Rotterdam

Helen ziet graag mensen samenwerken, ongeacht hun achtergrond. Ze gelooft dat iedereen talent heeft en wil niets lievers dan dit talent koppelen aan de juiste werkgevers.

helen@new-bees.org

Lisette van Lunen

Matcher Rotterdam

Lisette brengt graag mensen met elkaar in verbinding. Ze vindt het belangrijk dat iedereen een kans krijgt in onze samenleving en ziet cultuurverschillen als een mooie kans om onze maatschappij te verrijken. 

lisette@new-bees.org

Nagham Farwati

IT Team, Matcher Rotterdam

Nagham, geboren in Raqa, Syrië, wil graag nieuwkomers zoals zij helpen hun weg te vinden in Nederland. Ze vindt dat iedereen talent heeft en zou moeten kunnen doen waar ze van houden.

 

nagham@new-bees.org

Essam Alsaloum

IT Team

Essam is een ervaren IT-professional. Hij is blij om zijn talent te kunnen inzetten, zodat meer nieuwkomers de kans krijgen hun weg in dit land te vinden.

essam@new-bees.org

 

Hussein Hassan

Matcher Arnhem

Hussein wil graag nieuwkomers helpen om hun talent te gebruiken om een nieuwe toekomst in Nederland op te bouwen. Mensen samenbrengen en verbindingen maken in de gemeenschap is waar hij het meest van geniet. 

hussein@new-bees.org

Bastiaan Kuijt

Coördinator Arnhem

Bastiaan heeft veel ervaring met de sociale sector in Arnhem en weet als geen ander hoe belangrijk het is om maatwerk te bieden waar nodig.

bastiaan@new-bees.org

Seifu Alazar Misghina

Matcher Arnhem

Seifu gelooft dat elk persoon in staat is om iets te doen dat de samenleving ten goede komt, ongeacht zijn opleidingsniveau of sociale status. Deze overtuiging gaf hem het verlangen om bij te dragen aan een betere wereld. 

seifu@new-bees.org

 

Mohamad Khdeer

Matcher Leeuwarden / Groningen

Mohamad heeft een passie om zijn kennis in te zetten voor statushouders. Specifiek om kansen aan te bieden op de arbeidsmarkt waar ze zich kunnen ontwikkelen, zodat zij zo een zo succesvol mogelijke loopbaan voor zichzelf ontwikkelen in Nederland.

mohamad@new-bees.org

Geertje Postma

Coördinator Leeuwarden​

Geertje heeft veel ervaring met nieuwkomers, en specifiek de grote groep Eritrese jongeren die in Leeuwarden is gehuisvest.

 

geertje@new-bees.org

Kibrom Shimondi

Matcher Leeuwarden

Kibrom is gemotiveerd en wil graag mensen helpen. Hij gelooft dat iedereen een talent heeft en iets beter kan maken als ze/hij de kans krijgt. En het is zijn droom om een ​​verschil te maken en een ander te helpen zijn weg te vinden.

 

kibrom@new-bees.org

 

Dorien Marres

Operationeel Directeur

 

Dorien heeft uitgebreide ervaring op het gebied van mensenrechten en vluchtelingen. Ze gelooft dat werk mensen in staat stelt om zich een waardevolle toevoeging aan de maatschappij te voelen. 

dorien@new-bees.org

Annemiek Dresen

Oprichter & Directeur

Annemiek heeft NewBees opgericht omdat zij van mening is dat een inclusieve samenleving begint met samenwerken. Sociale innovatie en inclusie zijn haar belangrijkste drijfveren.

 

annemiek@new-bees.org

Rob Schipper

Financiën

Rob helpt ons het verhaal achter de cijfers te laten begrijpen. Met een holistische benadering is hij ervan overtuigd dat verbindingen met mensen de basis vormen voor succes.

rob@new-bees.org

Nicky Kreté

(Online) Marketing & Communicatie

Nicky is onze expert in het vinden en vertellen van authentieke verhalen. Ze is positief, energiek en gelooft dat er op elk moment, persoon en relatie een geweldig verhaal is dat anderen kan inspireren en motiveren.

 

nicky@new-bees.org

Iris Timmermans 

(Online) Marketing & Communicatie

Iris zet haar kennis als communicatie-specialist graag in voor missies waar zij in gelooft. Een samenleving waarin gelijkwaardigheid en talent centraal staat, past daar volledig bij. Iris heeft zich de afgelopen jaren via verschillende organisaties ingezet voor vluchtelingen en nieuwkomers. 

iris.timmermans@new-bees.org

Nadia Schoenzwytt

(Online) Marketing & Communicatie

Nadia is een marketingcommunicatie specialist met ervaring in de internationale zakenwereld. Ze wil graag haar verworven vaardigheden en expertise nu gebruiken om werk te doen dat ertoe doet. Ze is resultaatgericht, leergierig, proactief met een hands-on spirit en een goed gevoel voor humor.

nadia@new-bees.org

 

Peter Mohnen

Online Marketeer

Peter is een online marketeer die op een zinvolle manier een bijdrage wil leveren aan de samenleving en zich daarom bij NewBees heeft aangesloten.

Bodil Stelwagen 

Business Wizard

Ik zet me in voor een inclusieve samenleving, waarin iedereen gelijkwaardig meedoet. Daarvoor maak ik graag processen klantvriendelijk en toegankelijk. 

bodil@new-bees.org

Hanna Zwietering

Toezichthoudend Bestuur

Hanna is een impact belegger en heeft zich aangesloten bij NewBees omdat zij van mening is dat inclusiviteit van fundamenteel belang is voor een evenwichtige economie.

hanna@new-bees.org

Andrew Trythall

Toezichthoudend Bestuur

Andrew gelooft 'dit is de grootste economische kans' van deze generatie. Onderdeel van het toezichthoudend bestuur  en financieel expert.

  

andrew@new-bees.org

Mireille Goos

Toezichthoudend Bestuur

Mireille heeft zich bij NewBees aangesloten in het toezichthoudend bestuur omdat ze gelooft dat iedereen zichzelf kan overstijgen wanneer ze hun talenten gebruiken.

mireille@new-bees.org

Moutaz Altaghlibi

Toezichthoudend Bestuur

Moutaz gelooft dat door anderen te helpen hun doel in hun nieuwe leven te vinden, een optimale manier is om iedereen in de samenleving samen te brengen.

moutaz@new-bees.org

Marloek Visser

Toezichthoudend Bestuur

Marloek is een 'changemaker' en coach die gelooft dat ‘matches that matter’ een verschil zal maken voor nieuwkomers en voor de lokale ondernemers.

marloek@new-bees.org

NEWBEES_LOGO-WIT-RGB-4x.png
  • LinkedIn
  • Facebook
ANBI_zk_diap.png

Stichting NewBees

Amsterdam

KvK 65443101

RSIN 856114467

NL37 ABNA 0486 8452 22

inburgering

info@new-bees.org  

Privacy Policy

Klachtenreglement

Sociale Onderneming

.

COVID-19