Hoe ik TALENT voor het leven kreeg 

Begin 2020 begonnen we samen met onze partner WAT WE DOEN aan een groots avontuur. Theater, muziek en dans kwamen samen in een grootse voorstelling, gespeeld door een cast van acteurs, musici en tientallen statushouders.

Zij namen het publiek mee in de soms bizarre levens van de mensen die in het AZC wonen en werken en die soms hopeloos verstrikt raken in het systeem. Naderhand was er de mogelijkheid om verder op verkenning te gaan in De Expeditie, het verdiepingsprogramma met kunst, film, debat, muziek, eten, workshops en meer.

Helaas kwam het avontuur eerder ten einde dan gepland door de uitbraak van het corona-virus (COVID-19). Desondanks kijken we terug op een indrukwekkend avontuur, dat geen van ons snel zal vergeten. "We hebben met elkaar gelachen, gehuild, gedanst, gezongen en gespeeld. We hebben elkaar leren kennen en van elkaar genoten. Er zijn vriendschappen voor het leven gesloten. Talenten ontdekt en ontwikkeld."

Bekijk hieronder een sfeerimpressie van de voorstelling 'Hoe ik talent voor het leven kreeg', en onze evenementen TalentTALKS en Inzicht in Impact. Daarnaast bieden we nog steeds de workshop aan die we in De Expeditie hebben gegeven 'Wees welkom' (voorheen De Kracht van Diversiteit')

 

TalentTALKS

 
Op 13 februari gingen we met elkaar in gesprek over talent op de werkvloer en het maken van matches die er echt toe doen. Hieronder een sfeerimpressie van de middag.

Credits: Salar Ashari (foto), Hassan Sharaf (foto), Fahad Ramadhan (video)

Inzicht in Impact

 
Op 17 april gingen we met elkaar in gesprek over échte impact. Over de verhalen van de cast, crew en community van Hoe ik talent voor het leven kreeg, over de nieuwe impact meting van de Impact Institute, en over wel inzicht dit geeft in inburgeren. 
Hieronder is de volledige webinar terug te zien.
NEWBEES_LOGO-WIT-RGB-4x.png
  • LinkedIn
  • Facebook
ANBI_zk_diap.png

Stichting NewBees

Amsterdam

KvK 65443101

RSIN 856114467

NL37 ABNA 0486 8452 22

inburgering

info@new-bees.org  

Privacy Policy

Klachtenreglement

.

COVID-19