Hoe ik TALENT voor het leven kreeg 

Helaas zijn gezien de maatregelen omtrent het nieuwe corona-virus (COVID-19) de voorstellingen van Hoe ik talent voor het leven kreeg en De Expedities voorlopig afgelast. 
Theater, muziek en dans komen samen in een grootse voorstelling, gespeeld door een cast van acteurs, musici en tientallen statushouders.

Zij nemen het publiek mee in de soms bizarre levens van de mensen die in het AZC wonen en werken en die soms hopeloos verstrikt raken in het systeem. Ga voor en na de voorstelling verder op verkenning in De Expeditie, het verdiepingsprogramma met kunst, film, debat, muziek, eten, workshops en meer.

Klik hier voor meer informatie. 

 

VERDIEPINGSPROGRAMMA

DE EXPEDITIE

Hoe is het om te vluchten en een nieuw leven op te bouwen in een vreemd land? Kom het verkennen tijdens De Expeditie, het verdiepingsprogramma van de voorstelling Hoe ik talent voor het leven kreeg. Met o.a. kunst, debat, muziek en film geeft De Expeditie een menselijk perspectief op een groot onderwerp.

Inhoud en ontmoeting komen samen in De Expeditie. Mensen uit het AZC, statushouders, theaterliefhebbers, beleidsmakers, bedrijven, kunstenaars en bezoekers: iedereen is uitgenodigd om tijdens De Expeditie hun blikveld te verbreden, elkaar te ontmoeten en samen in gesprek te gaan over de vraag: wat vinden we menselijk? Dat doen we met een uiteenlopend programma met debat, short documentaires, fotografie, beeldende kunst, muziek, eten en comedy en meer. Allemaal bieden zij een eigen menselijk perspectief op hoe het is het om te vluchten en een nieuw leven op te bouwen in een vreemd land. 

 

NewBees staat in elke Expeditie stad klaar om met jou in gesprek te gaan hoe talent beter kan worden ingezet. Of je nou van de gemeente bent, nieuwkomer bent of werkgever. 

Daarnaast bestaat het programma onder meer uit: films van Movies that Matter, exposities van Humanity House en Stichting de Vrolijkheid, een installatie van Studio L A, talkshows met wisselende gasten, comedy, livemuziek, workshops en een Dabke night afterparty. Voor actuele informatie omtrent de rest van het programma van de Expeditie verwijzen wij graag naar talentvoorhetleven.nl/de-expeditie/

Aanmelden of meer weten? Laat hier je gegevens achter.

 

DE KRACHT VAN DIVERSITEIT

Samen met WAT WE DOEN biedt NewBees de mogelijkheid om voor de voorstelling het exclusieve, vermakelijke en laagdrempelige programma 'De Kracht van Diversiteit' te volgen. Hier zullen bedrijven in team verband aan de slag gaan met diversiteit en inclusie. Deelnemers leren de voordelen van diversiteit te herkennen en maken kennis met nieuw talent.

 

GET TO KNOW NEWBEES &

PITCH YOUR TALENT

NewBees gelooft in talent en kan jou een stap verder helpen om dit talent in te zetten. Ontdek tijdens deze workshop wat NewBees voor jou kan betekenen. Leer daarnaast ook hoe jij binnen één minuut jouw talent kenbaar kan maken door een pitch te maken.

PROGRAMMA PER STAD

De Expeditie reist mee met de voorstelling Hoe ik talent voor het leven kreeg. 

Hieronder is een overzicht van de activiteiten die NewBees organiseert. Alleen voor de workshop 'De Kracht van Diversiteit' is een aanmelding nodig. Voor alle andere activiteiten die wij organiseren niet. Je kan dus gewoon binnenlopen! Voor het volledige programma van De Expeditie per stad verwijzen wij graag naar www.talentvoorhetleven.nl

 

DEN HAAG

Het Nationale Theater

09-apr:

10-apr:

11-apr:

 • De Kracht van Diversiteit

 • Pitch your Talent

 • Pitch your Talent

 • Pitch your Talent

 

AMSTERDAM

Theater Meervaart

17-apr:

18-apr:

19-apr:

 • TalentTALKS

 • Pitch your Talent

 • De Kracht van Diversiteit

 • Pitch your Talent

 • De Kracht van Diversiteit

 • Pitch your Talent

 
NEWBEES_LOGO-WIT-RGB-4x.png
 • LinkedIn
 • Facebook
ANBI_zk_diap.png

Stichting NewBees

Amsterdam

KvK 65443101

RSIN 856114467

NL37 ABNA 0486 8452 22

info@new-bees.org  

Privacy Policy