Een hele speciale collega..

September 11, 2019


Mijn blog is deze keer erg speciaal want vandaag zal ik het hebben over mijn vriendin, mijn collega; mijn lieve zus Aida. 
In november 2018 begon je als vrijwilliger bij NewBees. Het was vreemd, maar ook heel vreugdevol om samen te werken met een familielid. We genieten samen en leren elke dag veel nieuwe dingen met en van de andere collega's. Veel gelach en plezier om de dagelijkse werkroutine te doorbreken en onze uitdagingen aangenamer te maken.

's Avonds belden we vaak over het organiseren van een workshop of legde ik je iets uit over de laptop.
In onze cultuur is er respect voor de oudere zus, waardoor ik me soms schaamde je ergens op te wijzen. Maar je accepteerde alles wat ik je vertelde en ik krijg ook vaak advies terug. Samen werken bracht me steeds dichterbij je.

Aida, je werkt hard en geeft alles vanuit je hart. Je hebt NewBees gematched bij Oostergouw, Evean Guisveld, Dynamika, Vluchtelingenwerk, Zaandewandel en meer. 
Bij de NewBees workshops was je altijd indrukwekkend en kwam vaak met leuke en nuttige ideeën.
Ik ben zo blij dat je als zus naast me staat en ik ben heel trots op je prestaties. Je hebt veel ambities en ideeën die wachten om op het juiste moment te verschijnen.
Ik wens je alle succes met het bereiken van jouw dromen. 

"Geluk is, een geweldige zus als collega hebben "

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Preserving the Past while Building a Future: Newbees Keeping Zaandam’s History Alive at the Zaanstad Municipal Archives

November 11, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts