Annemiek schrijft hoofdstuk mee aan boek

May 9, 2019

Onze eigen NewBees Annemiek Dresen schreef een hoofdstuk mee van dit net verschenen boek “Responsibility for Refugee and Migrant Integration” Een uitgebreide studie over integratie processen in West-Europa en Noord-Amerika. Het werd gelanceerd op de Annual General Meeting of the Global Young Academy in Halle, Duitsland. Deze publicatie bevat de stem van vluchtelingen, mensen die werken om integratie van migranten te ondersteunen en wetenschappers die uitgebreid onderzoek verrichten naar migratie en integratie processen in het heden en het verleden.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Newbees at Work: Sheelan, the Matcher

December 12, 2018

1/10
Please reload

Recent Posts

September 11, 2019

September 4, 2019

August 23, 2019

August 20, 2019