• NewBees

NewBees Perspectives: "Een bijzonder kaartje, op een bijzondere plek"

Bijgewerkt: 13 uur geleden


Verhaal door: Osama, Matcher NewBees Amsterdam


Het is nog niet zo lang geleden dat ik zelf in Nederland aankwam. Ik wilde heel graag aan de slag met mijn nieuwe toekomst en was op zoek naar een plek om te werken. Het voelt heel bijzonder om nu anderen te kunnen helpen die voor dezelfde uitdagingen staan als ik toen. Om op deze manier een verschil te kunnen maken in het leven van anderen maakt me trots!

Het team van NewBees geeft echt om mij en mijn ontwikkeling en daarvoor ben ik erg dankbaar. Het voelt echt alsof we een familie zijn. Een van de mooiste momenten op werk was toen mijn coördinator een kaartje voor mij had geschreven toen ze erachter kwam dat ik wat gestrest was. Op het kaartje stond dat ze mij en het werk dat ik deed waardeerde en dat ze begreep hoe ik me voelde. Zoiets had ik nog nooit eerder meegemaakt, dus dat was erg bijzonder voor mij. Het gaf me het zetje dat ik nodig had. Ik besef me maar al te goed hoeveel geluk ik heb dat ik hier mag werken. Dank je wel dat jullie zo fantastisch zijn om bij te mogen werken.

______


NewBees Perspectives: A special card, from a special place


It wasn’t so long ago that I arrived in the Netherlands. I couldn’t wait to start with my new future and was looking for a place to work. It feels great now to help others who are facing similar challenges as I did. Being able to make such a difference in other people’s lives makes me feel very proud!

The team at NewBees really care about me and my development, for which I am very grateful. I genuinely feel we are one family. One of my best moments at work was when my coordinator learned I was a bit stressed. She wrote me a lovely card saying how much she appreciated me and my work, and that she understood how I felt. I had never experienced something similar before, which is why this moment was so special for me. It gave me the push I needed. I realize that I’m one of the lucky ones with a job like this. Thank you for being such an awesome place to work.