• NewBees

NewBees Perspectives: "Geluk is, een geweldige zus als collega hebben"

Bijgewerkt: 13 uur geleden


Verhaal door: Shatha Tamin, Matcher NewBees Zaanstad


Mijn blog is deze keer erg speciaal want vandaag zal ik het hebben over mijn vriendin, mijn collega; mijn lieve zus Aida. In november 2018 begon ze als vrijwilliger bij NewBees. Het was vreemd, maar ook heel vreugdevol om samen te werken met een familielid. We genieten samen en leren elke dag veel nieuwe dingen met en van de andere collega's. Veel gelach en plezier om de dagelijkse werkroutine te doorbreken en onze uitdagingen aangenamer te maken. 's Avonds belden we elkaar vaak over het organiseren van een workshop of legde ik haar iets uit over de laptop. In onze cultuur is er respect voor de oudere zus, waardoor ik me soms schaamde haar ergens op te wijzen. Maar ze accepteerde alles wat ik haar vertelde en ik kreeg ook vaak advies terug. Samen werken bracht me steeds dichterbij haar.

"Aida, je werkt hard en geeft alles vanuit je hart. Je hebt newbees gematched bij Oostergouw, Evean Guisveld, Dynamika, Vluchtelingenwerk, Zaandewandel en meer."

Bij de NewBees workshops was ze altijd indrukwekkend en kwam vaak met leuke en nuttige ideeën.

"Ik ben zo blij dat je als zus naast me staat en ik ben heel trots op je prestaties. Je hebt veel ambities en ideeën die wachten om op het juiste moment te verschijnen. Ik wens je alle succes met het bereiken van jouw dromen."


_____


NewBees Perspectives: Happiness is having a great sister as a colleague!


My blog is very special this time because today I will be talking about my friend, my colleague; my dear sister Aida. In November 2018 she started as a volunteer at NewBees. It was strange, but also very nice to work with a family member. We enjoy work together and learn a lot of new things everyday with and from the other colleagues. Lots of laughter and fun that breaks the daily work routine and makes our challenges more enjoyable. In the evening we often call each other about organizing a workshop or I explain something about the laptop to her. In our culture there is respect for the older sister, which sometimes made me feel ashamed to point something out to her. But she accepted everything I told her and I often gave me advice too. Working together brought me closer to her.

"Aida, you work hard and give everything from your heart. You have matches newbees at Oostergouw, Evean Guisveld, Dynamika, Vluchtelingenwerk, Zaandewandel and many more."

At the NewBees workshops she always impressed me and often came up with fun and useful ideas.

"I am so happy that you stand next to me as a sister and I am very proud of your achievements. You have many ambitions and ideas that are waiting for the right moment. I wish you every success in achieving your dreams."