• Inge Kaaijk

Annemiek schrijft hoofdstuk mee aan boek


Onze eigen NewBees Annemiek Dresen schreef een hoofdstuk mee van dit net verschenen boek “Responsibility for Refugee and Migrant Integration” Een uitgebreide studie over integratie processen in West-Europa en Noord-Amerika. Het werd gelanceerd op de Annual General Meeting of the Global Young Academy in Halle, Duitsland. Deze publicatie bevat de stem van vluchtelingen, mensen die werken om integratie van migranten te ondersteunen en wetenschappers die uitgebreid onderzoek verrichten naar migratie en integratie processen in het heden en het verleden.

#RefugeeResponsibilityMigrationIntegration

NEWBEES_LOGO-WIT-RGB-4x.png
  • LinkedIn
  • Facebook
ANBI_zk_diap.png

Stichting NewBees

Amsterdam

KvK 65443101

RSIN 856114467

NL37 ABNA 0486 8452 22

inburgering

info@new-bees.org  

Privacy Policy

.

CORVID-19