• NewBees

Annemiek schrijft hoofdstuk in "Responsibility for Refugee and Migrant Integration"

Bijgewerkt: 13 uur geledenOnze eigen NewBees Annemiek Dresen schreef een hoofdstuk mee van dit net verschenen boek “Responsibility for Refugee and Migrant Integration” Een uitgebreide studie over integratie processen in West-Europa en Noord-Amerika. Het werd gelanceerd op de Annual General Meeting of the Global Young Academy in Halle, Duitsland. Deze publicatie bevat de stem van vluchtelingen, mensen die werken om integratie van migranten te ondersteunen en wetenschappers die uitgebreid onderzoek verrichten naar migratie en integratie processen in het heden en het verleden.


_____


Annemiek schrijft hoofdstuk mee aan boek


Our own NewBees Annemiek Dresen co-wrote a chapter of this recently published book “Responsibility for Refugee and Migrant Integration” An extensive study on integration processes in Western Europe and North America. It was launched at the Annual General Meeting of the Global Young Academy in Halle, Germany. This publication contains the voice of refugees, people who work to support the integration of migrants and scientists who conduct extensive research into migration and integration processes in the past and present.