• NewBees

NewBees in JAN Magazine

Bijgewerkt: 13 uur geleden


NewBees was onlangs te zien in JAN Magazine, waar directeur Annemiek Dresen werd uitgeroepen tot een van '150 helden'! JAN gaf haar en vele andere sociale ondernemers een platform waarop ze hun boodschap konden delen en lezers konden vertellen wat ze deden. Laten we hopen dat de woorden van Annemiek anderen hebben geïnspireerd om te doen wat wij elke dag doen: geloven in talent en mensen met verschillende achtergronden verbinden door zinvolle matches te maken!


Lees hier het artikel:

_____


NewBees in JAN Magazine


NewBees was recently featured in JAN Magazine, where director Annemiek Dresen was named one of '150 heroes'! JAN gave her and many other social innovators a platform on which to share their message and tell readers what they do. Let's hope that Annemiek's words have inspired others to do what we do: to believe in talent and connect people from different backgrounds by making meaningful matches!

Read the full article above (in Dutch)