• NewBees

NewBees Perspectives: Een dosis positiviteit

Bijgewerkt: 12 uur geleden


Verhaal door: Shatha Tamim, Matcher Zaanstad

"We hebben allemaal onze eigen talenten, vaardigheden en capaciteiten die ons buitengewoon maken. We moeten ze alleen aan anderen laten zien."

Iemand zien glimlachen, iemand inspireren of zijn dag een beetje beter maken, is echt iets om voor te leven. Het geeft je een gevoel van voldoening en richting, het helpt je eigen mindere dagen en verdriet te overkomen.


Als matcher bij NewBees is er op elke werkdag een nieuwe uitdaging, een nieuw avontuur en een nieuwe kans om iemands leven positief te beïnvloeden.

Ik zeg altijd dat je bij NewBees in je kracht kan gaan staan en je unieke gaven te gebruiken om een ​​verschil te maken in je leven en in het leven van anderen. Kleine stapjes kunnen een groot verschil maken in het nieuwe leven in Nederland. Ik ben zo trots op de nieuwkomers die hun eerste stap hebben gezet om succes te behalen, en ik hoop dat er nog meer net zo ambitieus zullen zijn en de motivatie zullen vinden om hun dromen te verwezenlijken. Als je echt iets wilt doen, zul je een manier vinden; als je dat niet doet, dan vind je enkel smoesjes. We hebben tenslotte allemaal onze eigen talenten, vaardigheden en capaciteiten die ons buitengewoon maken. We moeten ze alleen aan anderen laten zien. Kansen komen niet vaak voor, dus grijp ze wanneer ze dat wel doen.


_____


NewBees Perspectives: A dosis of positive


"We all have our own talents, skills and abilities that make us extraordinary. We just need to show them to others."

To see someone smile, to inspire someone or make their day, is truly something to live for. It gives you a sense of accomplishment and purpose, it helps to beat your own bad days and sadness.


As a matcher at NewBees, every work day holds a new challenge, a new adventure and a new opportunity to change someone’s life.

I always say that at NewBees, you have the ability to step into your full power and use your unique gifts to make a difference in your life and in the lives of others.

Small steps can make a big difference to your new life in Holland. I am so proud of the newcomers who took their first step to achieve success, and hope that more will be as ambitious, and find the motivation to reach their dreams. If you really want to do something you will find a way; if you don’t, you’ll find an excuse

After all, we all have our own talents, skills and abilities that make us extraordinary. We just need to show them to others. Opportunities don’t come along often so when they do, grab them.