• NewBees

MEET NewBees: Een inclusieve samenleving waarin elk talent welkom is

Bijgewerkt: 10 aug 2020


NewBees heeft een doel voor ogen: een samenleving creëren waarin nieuwkomers niet alleen welkom zijn, maar ook kunnen gedijen. Met perspectieven van zowel het NewBees-team als de newbees zelf, komt deze video tot de kern van de zaak en geeft een idee van hoe de wereld eruit kan zien wanneer nieuwkomers de kans krijgen om bij te dragen en hun eigen verschil te maken.


_____


MEET NewBees: An inclusive society in which each talent is celebrated


NewBees has a big goal: creating a society in which newcomers are not only welcome, but are able to thrive. With perspectives from both the NewBees team and newbees themselves, this video gets to the heart of the matter and provides a glimpse of what the world can look like when newcomers are given a chance to contribute and make a difference of their own.

NEWBEES_LOGO-WIT-RGB-4x.png
  • LinkedIn
  • Facebook
ANBI_zk_diap.png

Stichting NewBees

Amsterdam

KvK 65443101

RSIN 856114467

NL37 ABNA 0486 8452 22

inburgering

info@new-bees.org  

Privacy Policy

Klachtenreglement

Sociale Onderneming

.

COVID-19