• NewBees

Video: Waarom NewBees?

Bijgewerkt: 10 aug 2020


Waarom NewBees? In deze video legt NewBees' Amsterdam projectcoördinator Suzanne in haar eigen woorden uit waarom het voordelig is voor vluchtelingen om meteen deel te nemen in de maatschappij. Niet alleen voor de vluchtelingen zelf, maar ook voor de Nederlandse overheid, organisatie en grotere gemeenschap.


_____


Video: Why NewBees?


Why NewBees? In this video, NewBees' Amsterdam project coordinator Suzanne explains in her own words why letting refugees participate in society immediately upon arrival is beneficial for not only the refugees themselves, but for the Dutch government, organizations and greater community.


NEWBEES_LOGO-WIT-RGB-4x.png
  • LinkedIn
  • Facebook
ANBI_zk_diap.png

Stichting NewBees

Amsterdam

KvK 65443101

RSIN 856114467

NL37 ABNA 0486 8452 22

inburgering

info@new-bees.org  

Privacy Policy

Klachtenreglement

Sociale Onderneming

.

COVID-19