• NewBees

NewBees in Noordhollands Dagblad

Bijgewerkt: 12 uur geleden


NewBees in het nieuws! Lees meer in het artikel 'We willen iets terugdoen' over hoe we samen met Breinstein en Stroom Nederland positieve veranderingen aan het doorvoeren zijn. Zo hebben de Breinstein trainees ons advies gegeven over hoe we onze activiteiten kunnen uitbreiden buiten de locaties waar we nu al werkzaam zijn.


We zijn heel blij met de scherpe inzichten die ze hebben gegeven. Dank Breinstein en dank Stroom Nederland voor deze connectie!


Lees hier het volledige artikel.


_____

NewBees in Noordhollands Dagblad


NewBees made the news! In this article on 'giving back', you can read all about how we made a positive change with Breinstein and Stroom Nederland. The Breinstein trainees gave us advice on how we can expand our activities beyond the locations we are now working at.

We are very happy with the sharp points of view created by them. Thanks Breinstein and thanks Stroom Nederland for this connection!

Read the full article here (in Dutch).