• NewBees

NewBees in de nieuwsbrief van NLvoorElkaar

Bijgewerkt: 11 uur geleden


In Zaanstad werken we samen met

ZaankantersVoorElkaar. Dit is een lokale franchise van NLvoorElkaar, een succesvolle en frisse organisatie die vrijwilligers matcht aan vrijwilligerswerk. Afgelopen maand stond NewBees in hun nieuwsbrief.


Zowel NewBees als NLvoorElkaar richten zich op matchen en op het laten zien dat vrijwilligerswerk leuk, nuttig en een geweldige ervaring is dat kan helpen om je vaardigheden en competenties verder te ontwikkelen. We hopen nog meer te zullen samenwerken in de toekomst om vrijwilligerswerk onder nieuwkomers en Nederlanders te kunnen promoten.


Voor het volledige artikel, en om meer te leren over NLvoorElkaar: klik hier.


_____


NewBees in the newsletter of NLvoorElkaar


In Zaanstad we work together with ZaankantersVoorElkaar. This is a local franchise of NLvoorElkaar, a very successful and fresh organization that matches volunteers with voluntary positions. This month NewBees was featured in their newsletter.

Both NewBees and NLvoorElkaar focus on matching and on showing that volunteer work is fun, useful and a great experience that can help us build on our skills and competencies. We hope to work together even more in the future to promote volunteering among newcomers and Dutch nationals alike.

For the full article and to learn more about NLvoorElkaar: click here (in Dutch).