• NewBees

Artikel: 10 tips voor vrijwilligerswerk door vluchtelingen

Bijgewerkt: 13 uur geledenMovisie heeft een artikel gepubliceerd met tips over vrijwilligerswerk voor vluchtelingen. Het is belangrijk om te weten binnen welke regelingen organisaties kunnen werken en welke limitaties die hebben. Maar ook welke talenten en activiteiten mensen mee willen werken als vrijwilliger.


Bij een belangrijke tip wordt NewBees genoemd in dit artikel: zorg dat je samenwerkt en deel je ervaringen met andere organisaties. Er zijn zo veel mensen die al in verschillende stadia hebben gewerkt met newbie vrijwilligers. We kunnen allemaal gebruik maken van die expertise.


NewBees is altijd beschikbaar voor vragen en verzoeken hierover. Laten we samenwerken! Voor het volledige artikel, klik hier.


_____


Article: 10 tips for volunteering work by refugees


Movisie published an article with tips and tricks on volunteering for refugees. It is very important to know within which regulation organizations can work and what the boundaries are. But also what talents and activities people want to work on as volunteers.

One important one features NewBees in this article: make sure you work together and share experiences with other organizations. So many people have already gone through several stages of working with newbee-volunteers. We can all use that expertise.

NewBees is always available for questions or requests when incomes to this. Let's work together! For the full article, click here (it is in Dutch).