• NewBees

Changemaking Collaborations: Nieuwe samenwerkingen in Amsterdam, Zaanstad en Amersfoort

Bijgewerkt: 12 uur geleden


NewBees staat voor samenwerking en we kondigen met trots aan dat er weer nieuwe samenwerkingen zijn in Amsterdam, Zaanstad en Amersfoort. We zijn samenwerkingen aangegaan met de gemeente Zaanstad en de lokale wijkteams, maar ook met stichting Jarige Job, Amsterdam Cares, Huis van Belle en nog vele anderen. Dit zijn allemaal organisaties die onze vrijwilligers verwelkomen om samen te werken met Nederlanders, om zo onze samenleving meer inclusief te maken. Daarnaast werken we ook met Breinstein en Stroom Nederland aan onze strategie om verder te groeien. Lees meer over deze en andere samenwerkingen in deze blog pagina van onze website.


_____


Changemaking Collaborations: New collaborations in Amsterdam, Zaanstad and Amersfoort


NewBees is all about working together and we are proud to share more collaborations in Amsterdam, Zaandam and Amersfoort with you. We have started collaborations with the gemeente Zaanstad and the local 'wijkteams', but also with stichting Jarige Job, Amsterdam Cares, Huis van Belle and many others. These are all organizations that welcome our volunteers to work together with Dutchies on making our society a little more inclusive. Furthermore we work with Breinstein and Stroom Nederland on our growth strategy. You can also read more about these and other collaborations in this blog section of our website!