• NewBees

Changemaking Collaborations: Samenwerking met Amsterdam Cares

Bijgewerkt: 12 uur geleden
NewBees werkt samen met Amsterdam Cares. Deze organisatie organiseert flexibele vrijwillige activiteiten voor (jonge) professionals. We matchen een van onze newbies aan een Nederlandse vrijwilliger van Amsterdam Cares, voor een minimum van twee maanden. Samen zal dit 'dreamteam' werken aan verschillende activiteiten zoals te zien op de website van Amsterdam Cares. Als een team zal het werk dat ze doen ten goede komen van de maatschappij en maakt het deze een beetje meer inclusief. Zo kan onze newbie een netwerk opbouwen en heeft de Nederlandse vrijwilliger de mogelijkheid om te leren van de ervaringen en vaardigheden van onze newbie. Wil jij ook in een 'dreamteam'? Laat het ons weten via info@new-bees.org!


_____


Changemaking Collaborations: Collaboration with Amsterdam Cares


NewBees works together with Amsterdam Cares. This organization organizes flexible voluntary activities for (young) professionals. We will match one of our newbees to a Dutch volunteer from Amsterdam Cares, for a minimum of two months. Together this 'dreamteam' will work on several activities that can be found on the website of Amsterdam Cares. As a team they will work for the benefit of our society and to make it a little more inclusive. Our newbees can build a new network and the Dutch volunteer has the opportunity to learn from our newbees' experiences and skills.

Are you interested to join a 'dreamteam'? Let us know via info@new-bees.org!