• NewBees

Changemaking Collaborations: NewBees bespreekt aanpak integratie met Lodewijk Asscher

Bijgewerkt: aug 10


Op 22 november was NewBees, samen met een selecte groep mensen, uitgenodigd om hun ideeën over sociale problemen in Nederland te delen met Lodewijk Asscher. Lodewijk Asscher gebruikt deze input om zijn sociale agenda vorm te geven voor de opkomende verkiezingen. Samen met de anderen, heeft NewBees haar gedachten gedeeld over de aanpak van integratie in Nederland en hoe we een inclusieve samenleving kunnen creëren.


_____


Changemaking Collaborations: NewBees discusses approach integration with Lodewijk Asscher


On November 22nd NewBees was invited to join a select group of people to share with Lodewijk Asscher their ideas about social issues in the Netherlands. Lodewijk Asscher will use this input to shape his social agenda for the coming elections. Together with other organizations, NewBees ventilated their thoughts on how to approach integration in the Netherlands and how we can work towards an inclusive society.

NEWBEES_LOGO-WIT-RGB-4x.png
  • LinkedIn
  • Facebook
ANBI_zk_diap.png

Stichting NewBees

Amsterdam

KvK 65443101

RSIN 856114467

NL37 ABNA 0486 8452 22

inburgering

info@new-bees.org  

Privacy Policy

Klachtenreglement

.

COVID-19