• NewBees

Changemaking Collaborations: NewBees als project opgenomen op platform One To Share

Bijgewerkt: 10 aug 2020


Vanaf januari 2017 zal NewBees als optie genoemd worden op het One To Share platform (www.onetoshare.nl). Dit is een online platform waar mensen 1% van hun inkomen kunnen delen met een project waar zij achterstaan. De organisatie werkt samen met verschillende bedrijven die hun werknemers jaarlijks de optie geven om een van de One to Share projecten te steunen. 1% lijkt misschien klein, maar alles bij elkaar kan echt een verschil maken.


Iedereen bij One To Share, bedankt voor het steunen van NewBees!


_____


Changemaking Collaborations: NewBees included as project on platform One To Share


Starting January 2017, NewBees will be included as a project on the One To Share platform (www.onetoshare.nl). This is an online platform where people can share 1% of their income with a project they feel a connection with. The organization works together with several companies who facilitate that their employees have the option to choose one of One To Share's projects to support throughout the year. So even though 1% appears to be a small number, if we add it all up together we can really make the difference.

Thank you to everybody at One To Share for supporting NewBees!