• NewBees

Nieuw logo voor NewBees

Bijgewerkt: 12 uur geleden


NewBees heeft een nieuw logo!


In april begonnen we pas met onze proeftrajecten in Zaandam in samenwerking met COA, en vandaag presenteren we een website die klaar is om vrijwilligers en vrijwilligerswerk te ondersteunen in heel Nederland. Daarom dachten we dat het tijd was voor een nieuw, aantrekkelijk logo dat weergeeft waar wij voor staan: een meer inclusieve Nederlandse samenleving.


Het is gisteren op woensdag 28 september gelanceerd in de aanwezigheid van wethouder Rita Visscher-Eveleens van de Gemeente Zaanstad. Onze dank gaat uit naar Eddy Wegman en Koeweiden Postma voor het fantastische ontwerp, en naar COA Zaanstad voor het beschikbaar stellen van hun locatie. Het was een top avond!


Alle vrijwilligers en supporters, bedankt!


_____


New logo for NewBees


NewBees has a new logo!


In April we were just kicking off with our pilot projects in Zaandam in collaboration with COA and today we are presenting a website that is ready to support volunteers and volunteering across the Netherlands. This is why we believed it was time for a new, appealing logo that represents what we believe in: a more inclusive Dutch society. It was launched on Wednesday, September 28, in the presence of wethouder Rita Visscher-Eveleens from the Gemeente Zaanstad. Many thanks to Eddy Wegman and Koeweiden Postma for the fantastic design and to COA Zaanstad for co-hosting at their venue. It was an amazing evening! A big thank you to all the volunteers and all our supporters.