• NewBees

Changemaking Collaborations: NewBees en Zaanstad lanceren vrijwilligerswerk voor nieuwkomers

Bijgewerkt: 12 uur geleden


Voor het eerst vandaag in Zaanstad: samen met COA Zaanstad hebben we het mogelijk gemaakt voor nieuwkomers die hun asiel afwachten, om vrijwilligerswerk te doen in Zaanstad. Hoewel het momenteel nog niet is toegestaan, heeft staatssecretaris Dijkhoff ingestemd met een proeftraject van NewBees in samenwerking met COA.


Onze dank gaat uit naar Johanna Hoekman van COA in Zaanstad, die dit mede mogelijk heeft gemaakt!


_____


Changemaking Collaborations: NewBees and Zaanstad launch volunteering work for newcomers


A first in Zaanstad today: together with COA Zaanstad we are making volunteering possible for refugees who are awaiting their asylum procedure in Zaanstad. Even though these people are not yet allowed to volunteer, staatsecteratis Dijkhoff has agreed to a pilot by NewBees in collaboration with COA.


Many thanks to Johanna Hoekman, of the COA in Zaanstad, for making this possible!