SLIMME Technologie &

SOCIAAL Contact 

We hebben een unieke methodiek en online matching platform ontwikkeld. We combineren slimme technologie met sociaal contact, zodat we altijd dichtbij zijn. Persoonlijk én praktisch.

Op ons innovatieve platform voegen nieuwkomers, samen met onze matchers, ervaring, kennis en passie samen in en persoonlijk profiel. Met deze informatie matchen we nieuwkomers met een passend traineeship: een tijdelijke plek bij een lokale organisatie of bedrijf. 

Het platform biedt NewBees de mogelijkheid snel en goed te matchen en faciliteert deelnemers bij het maken van een CV en het valideren van hun vaardigheden in een Nederlandse context. Het NewBees profiel kan je uitprinten als een mooi CV dat direct kan worden gestuurd aan toekomstige werkgevers.

 

Simpel, gebruiksvriendelijk en AVG-compatibel

Het NewBees-platform werkt vanwege zijn eenvoud en kernfunctionaliteit: het is gemakkelijk te navigeren, voor zowel deelnemers als matchers binnen een organisatie.

  • Het is online toegankelijk en gemakkelijk te gebruiken voor mensen uit vele culturen en talen;

  • Het is heel gebruiksvriendelijk;

  • Het biedt deelnemers een kant-en-klaar cv;

  • Certificaten worden automatisch geüpload, wat deelnemers de bekwaamheid valideert namens NewBees of een andere organisatie of werkgever;

  • Alle matches met verloop van het traineeship worden opgeslagen, zodat impactanalyse eenvoudiger wordt;

  • Het is volledig AVG-compatibel.

Jouw organisatie kan ook van ons online platform profiteren, aangezien NewBees er een licentie voor kan afgeven. Wil je meer weten? Stuur ons een e-mail om meer informatie te ontvangen over het NewBees-platform en hoe dit jouw organisatie kan helpen.