13 februari 2020

NewBees talentTALKS

13 februari 2020, ITA, Amsterdam 

NewBees' impact analyse laat zien dat het betrekken van nieuwkomers essentieel is bij service verlening aan nieuwkomers, dus laten wij de talenten van NewBees tijdens dit evenement aan het woord in het Internationaal Theater Amsterdam (ITA). 

Ken je, of ben je een talent dat écht gehoord moet worden? Meld je dan aan via events@new-bees.org

Deze NewBees talentTALKS gaat vooraf aan de try out van Hoe ik talent voor het leven kreeg, van producent en NewBees-partner WAT WE DOEN. Na afloop bent u dan ook welkom om deze avondvullende theaterbeleving bij te wonen voor een avond vol muziek, dans, ontmoetingen, en natuurlijk talent. De voorstelling is gebaseerd op het veelgeprezen boek van Rodaan Al Galidi, dat hij schreef over de 9 jaar die hij in een AZC zat.

Op naar 2020: integratie, participatie en impact 

18 maart 2019, CIRCL, Amsterdam 

Nieuwkomers begeleiden met integreren op de arbeidsmarkt: dat klinkt als een kostbare klus. Maar wat levert het nu eigenlijk op? Oftewel, wat is de daadwerkelijke impact van interventies zoals die van NewBees? Dat liet NewBees uitzoeken door het Impact Institute in samenwerking met de gemeente Zaanstad. De resultaten presenteerden we op 18 maart. 

In de middag van 18 maart organiseerden de gemeente Zaanstad, Impact Institute en NewBees gezamenlijk een symposium over impactvolle oplossingen met betrekking tot integratie en participatie. Met nieuwe regelgeving in zicht, deelden wij onze ervaringen omtrent integratie en impact en gingen we in gesprek over oplossingen in de toekomst. Vooral met oog op de veranderopgave inburgering. 

Benieuwd hoe het was? Hieronder kunt u de foto's (door EyasPhotography) terugkijken! 

Stichting NewBees - Amsterdam - kvk 65443101 - RSIN 856114467 - NL37 ABNA 0486 8452 22

  • Black LinkedIn Icon
  • Facebook Basic Black