BEDRIJVEN & INCLUSIEVE WERKVLOER

Een inclusieve samenleving start bij een inclusieve werkvloer. Maar wat betekent inclusief eigenlijk? Volgens ons is het vakmanschap in omgaan met verschillen: een plek waar iedereen zich thuis voelt. Waar talent wordt benut, ongeacht waar je vandaan komt. En mensen gelijkwaardig zijn en worden behandeld.

Zelf ervaren wij dagelijks de meerwaarde van inclusie en diversiteit. Ons team bestaat namelijk voor de helft uit newbies. Dagelijks leren we van elkaars talenten, vaardigheden en expertise.

Ervaringen van bedrijven die je voorgingen

"Veel nieuwkomers hebben andere gewoontes en ideeën, en dat zorgt voor sfeer en levendigheid (...) Het verrijkt ons, zeker als we er zelf voor open staan."

 

Judith de Meijer,
Coördinator Vrijwilligerswerk bij Cordaan

“Zijn enthousiasme is zijn grootste kracht. Het is niet alleen dat hij graag met mensen praat, maar hij is ook oprecht geïnteresseerd in de kunstwerken. We zijn blij dat hij er is!”

Collega's over Hamad, 
Amsterdam Light Festival

"De meeste mensen hier genieten van de connecties en interacties. En ze doen dit soort werk graag. (...) De beste ervaringen met integratie zijn de momenten waarop mensen elkaar ontmoeten in wat ze gemeen hebben.”

Jelle, Tuinen van Verbinding

Wees ook een inclusieve organisatie! 

NEWBEES_LOGO-WIT-RGB-4x.png
  • LinkedIn
  • Facebook
ANBI_zk_diap.png

Stichting NewBees

Amsterdam

KvK 65443101

RSIN 856114467

NL37 ABNA 0486 8452 22

inburgering

info@new-bees.org  

Privacy Policy

Klachtenreglement

Sociale Onderneming

.

COVID-19